QUEEN OF SNOW

Outfit / Trousers Acne / Head accessories Los Angeles / Bustier Bikbok
Då var man med blogg!

Behöver inte säga att det var kallt att ta dessa foton va? 😉 Hoppas ni tycker det var värt kylan, hehe.. Har precis gjort julskinka, hur gott?! Idag har det blivit klart att jag ska arbeta med ytterligare ett stort modekontor, så grymt glad! Hoppas ni haft en fin dag!

Translate / I don’t need to say that it was quite chilly taking these photos, right? 😉 I hope you think it was worth the effort, hehe.. I’ve just made a christmas ham, love it! Today I learned that I will work with another big fashion office, soo happy! I hope you had a great day!

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Ideal of Sweden summer launch Alexandra Nilsson - Efter regn kommer solsken Josephine Qvist - PERFEKT SPORTBH FÖR BIGBOOBS Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *