QUEEN OF SNOW

Outfit / Trousers Acne / Head accessories Los Angeles / Bustier Bikbok

Behöver inte säga att det var kallt att ta dessa foton va? 😉 Hoppas ni tycker det var värt kylan, hehe.. Har precis gjort julskinka, hur gott?! Idag har det blivit klart att jag ska arbeta med ytterligare ett stort modekontor, så grymt glad! Hoppas ni haft en fin dag!

Translate / I don’t need to say that it was quite chilly taking these photos, right? 😉 I hope you think it was worth the effort, hehe.. I’ve just made a christmas ham, love it! Today I learned that I will work with another big fashion office, soo happy! I hope you had a great day!

Posted in: Outfits

You might also like

Ellinor Bjurström - OM sanningen ska fram - sociala medier. Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma? Sandra Lindahl - WHITE & BLUE Sandra Lindahl - Profilbehandling på Sherry Beauty Estetik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *