JOIN THE ARMY

Gooodkväll! 🙂 Vilken fikakung jag varit idag.. Först lång fika med Sanna och sen med Zandra nere på Mignon, haha.. Nu ska det förtäras andra drycker på födelsedagsfest hos Angi, skoooj! Hoppas ni får en riktigt bra kväll så hörs vi imon!

Good ev’ peeps! I’ve been having a lot of coffee times today, haha.. First with Sanna and then with Zandra.. Now it’s time for other types of drinks on the birthday party for Angi, so fun! Hope you’re having a great evening!

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Hej där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *