JOIN THE ARMY

Gooodkväll! 🙂 Vilken fikakung jag varit idag.. Först lång fika med Sanna och sen med Zandra nere på Mignon, haha.. Nu ska det förtäras andra drycker på födelsedagsfest hos Angi, skoooj! Hoppas ni får en riktigt bra kväll så hörs vi imon!

Good ev’ peeps! I’ve been having a lot of coffee times today, haha.. First with Sanna and then with Zandra.. Now it’s time for other types of drinks on the birthday party for Angi, so fun! Hope you’re having a great evening!

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Paulina Danielsson - Ö Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Elin Hagberg - Hemdesigners

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *