JOIN THE ARMY

Gooodkväll! 🙂 Vilken fikakung jag varit idag.. Först lång fika med Sanna och sen med Zandra nere på Mignon, haha.. Nu ska det förtäras andra drycker på födelsedagsfest hos Angi, skoooj! Hoppas ni får en riktigt bra kväll så hörs vi imon!

Good ev’ peeps! I’ve been having a lot of coffee times today, haha.. First with Sanna and then with Zandra.. Now it’s time for other types of drinks on the birthday party for Angi, so fun! Hope you’re having a great evening!

Posted in: Outfits

You might also like

Josephine Qvist - 75 ÅRS FEST!! Sponsored - Bangerhead - 20% rea Josephine Qvist - Q&A FRÅGOR TILL YOUTUBE VIDEO BYGISELA - TODAYS BRUNCH We Are One - DET HÄR FÅR DU INTE MISSA: KEDJORNAS IT-PLAGG Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *