ON THE BEACH

20121219-214945.jpg

Älskar verkligen surfers paradise! Här är en underbar strand, mysig strandpromenad, en del shopping och restauranger!.. Alla är glada och det påminner en hel del om south beach i Miami! Här trivs man 🙂

really love surfers paradise! It’s a perfect beach here, a lovely beach walk and some shopping and restaurants too! Everyone is happy and it reminds me a lot of south beach in Miami! We love it here 🙂

Posted in: Travels

You might also like

Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *