Photoshoot / magazine

0c20bcd9d45a53121cae134082c4df55 copy

Jag och Angelica har varit i Acadermias bloggloung hela dagen och haft det så underbart! Hälsofrulle, massa behandlingar, jordgubbar&champagne, plockmat och bara haft det så skönt. Ska slänga upp bilder så fort jag kan (så länge kan ni kika på instagram @thecaroline_se ). Här ovan har ni en liten tjuvkik på plåtningen jag gjorde i helgen (i ett spöklikt hus!!). Det är för en tidning som kommer ut om några veckor så då får ni se mera 🙂 Nu ska vi möta upp Olivia och dricka vin och dra igång festen, sen ska vi ut och dansa såklart. Visar imorgon vad jag har på mig för något, ha det bäst nu, puss!

Me and Angelica has spent the day in Acadermias blogglounge all day and we had such a great time! Healthy breakfast, threatments, strawberries & champagne, buffé and just chilling! I’m going to post pictures as soon as I can (you can look at instagram @thecaroline_se in the meantime). Above is a preview of the photoshoot I did this weekend. It’s for a magazine that will be release in a few weeks. Now we’re meeting up with Olivia to drink some vine and get the party started, then we’re going to dance ofc! Tomorrow I’ll post what I’m wearing. Have a great night, xo!

 

Posted in: Photoshoots
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *