Celsius

7691138514e853153d3464f0db288a5d

Har verkligen gått o kärat ner mig i Celsius Citron/lime… Fick hem ett helt flak från Celsius förra veckan och de går åt vill jag lova. Celsius är en funktionell dryck med massvis av vitaminer och antioxidanter från grönt te och ingefära m.m. Perfekt för att få i sig lite extra vitaminer till en bra varierad kost. Jag som inte dricker kaffe (okej, tvingar i mig ibland) tycker också den fungerar lite uppiggande av koffeinet. Citron/lime är min favoritsmak just nu så den måste ni testa 🙂

I’m almost in love with Celsius citron/lime. I got a flatbed last week so I drink them a lot, haha.. It’s a lot of vitamins and antioxidants in it. Perfect with some extra vitamins! Citrus/lime is my favourite atm, you’ve to try it! 🙂

Posted in: Workout

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Hej där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *