Got a secret

a77695b6f052d6a92e10aea6f7cd3f85

Dress here

Är ju inte riktigt sommarvärme ute än (även fast solen skiner, hurra!) men var bara tvungen att visa er min klänning ifrån Romwe. Känns som den är tagen ur en saga… Den känns sådär flickig och lagom fin – funkar både till vardags och fest.. Kragen är klädd i små vita paljetter och bandet i midjan kan man ta bort om man vill.

It’s not summer heat outside yet (but the sun is shining, hurray!) but I just have to show you this dress from Romwe. It feels like it’s taken from a fairytale. It’s just as girlie as beautiful as I want it – you can wear it both casual and to a party. The collar is covered with little white sequins and you can loose the waistband if you like to.

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Paulina Danielsson - Ö Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Elin Hagberg - Hemdesigners

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *