Comme des

7e7d24f60bbbdf5d006c05398ee59f9c

Godmorgon alla glada! Underbart med helg och det firar jag med finaste Sanna. Vi ska börja med en powerwalk längs havet och sedan äta världens godaste frukost, sen blir det äventyr.. Stay tuned 😉

Goodmorning happy people! So wonderful with weekend and I’m celebrating it with the best, Sanna. We’re starting with a powerwalk, along the sea and then we’re having the best breakfast ever and then.. adventure! Stay tuned 😉

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Paulina Danielsson - Ö Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Elin Hagberg - Hemdesigners

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *