Never naked

undressed 20april2

20april collage2

20april4

20april6Denim vest Nevernaked / Jewelry Additstore / Boots Creativelounge / Leggings Lovelysally / Sunnies Romwe / Necklace Bybillgren

Älskar verkligen min nya väst från Nevernaked, hur grym är den inte?! Kommer bli en favorit i vår&sommar känner jag. Funkar redan nu och även till shorts när värmen kommer, älskart! Jag är nyss hemkommen från ett axel&ryggpass på gymet  och nu ska jag äta pannkakor och kolla på Pretty little liars, heelt fast haha.. Hörs imon finingar!

I really love my new waistcoat from Nevernaked, isnt it awesome?! I can feel it will be a favourite this spring&summer. It works already and will be even better when the heat arrives, love! I just got home from the gym and now I’m having pancakes and watching Pretty little liars, totally stuck haha.. Talk tomorrow sweeties!

Posted in: Outfits
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *