Moving in

2maj3

2maj2

2maj

Godmorgon fina! Sitter och äter frukost och kollar mailen… i min nya lägenhet! För er som missat det så flyttade jag till Stockholm i tisdags. Bilderna ovan är från lägenheten och jag börjar få lite ordning och hemtrevligt här. Nu ska jag snart iväg till kontoret – jag får inte lov att berätta riktigt än vad jag ska syssla med den närmsta tiden, jag och Bingo har ett riktigt roligt projekt på G som ni självklart kommer vara riktigt delaktiga i – jag är SÅ himla taggad för detta kommer bli så himla skoj 🙂
Nu måste jag kila, hörs senare!

Goodmorning sweeties! I’m having breakfast and checking my mail… in my new apartment! For those of you who didn’t know I moved to Stockholm this tuesday. The pics above is from my apartment, I have unpacked most of my stuff now. I’m heading to the office now – I can’t really tell you what I’m about to do in the near future, but it will be a real fun project and you will be involved – I’m SO excited ‘cause this will be so much fun 🙂 I have to go now, talk to you later!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *