Troublemaker

troublemaker1

troublemaker2

troublemaker4

troublemaker6

Top Terriblemovement – my own design / jacket Misbhv / Shoes tideshe.com / Sunnies Romwe

Glaaad tjej – första outfiten på min gata i stan… Topen med tigern är min design för Terriblemovement, så himla kul! Den är inte släppt än men lovar att påminna när den är det, kommer även vara deras modell då, wiehooo 🙂
Innan idag träffade jag Viktor o hans killkompisar, sen var jag förbi studion och installerade mig på min egen kontorsplats, nu ska jag fika med fina Lisa och ikväll blir det lite firande att jag är inflyttad… Hörs sen fina <3

Happy girl – first outfit on my new street in Stockholm. The top with the tiger is my own design for Terriblemovemen, so cool! It’s not released yet but I will tell you when, I will be their model too then, wiehoo 🙂 Im going to meet up with a friend for coffee and tonight we will celebrate my new home and job! Talk later

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Varit på show Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen
  • Katherine

    Hi Caroline,

    How much is the troublemaker Jackets (Black with hoodie)? My friend and I would like a small size and medium size if we can get this ordered. Also if you could let us know how much postage and handling is as we live in Sydney Australia.

    Thanks!
    Katherine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *