Press office

gina1b

gina3

gina2Var förbi Gina’s presskontor på förmiddagen idag och drack kaffe med dem fina tjejerna och spanade in vad dem hade i sitt showroom, gillar speciellt de fina färgglada träningskläderna alltså – som ni vet är jag en stor förespråkare för färg i träningen. Vi pratade även lite om pressvisningen de har om två veckor, ska bli spännande att se höstnyheterna.. Nu ska jag iväg på en intervju 🙂

I visited the Gina Tricot press office before lunch and had coffee with the beautiful girls there and had a look at their showroom, I love the work out clothes in colors – as you know I love colors when working out. We also talked about the press show they’re having in two weeks, I look forward to see their news for AW13.. Now I have to run, I’m going to an interview 🙂

Posted in: Shopping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *