Everyday pieces

eyeko

etekoWatch Ice 21diamonds / Makeup from Eyeko, Kicks / Necklace Snö

Älskar min nya chockrosa klocka ifrån 21diamonds, kommer bli galet snyggt till en fin bränna. På tal om det så skiner solen och jag ska möta upp Lisa för en fika på kungsan, så vi hörs senare med dagens outfit och så, puss! 🙂

I love my new watch from 21diamonds, it will look so good to a great tan. Speaking of which the sun is shining so I’m meeting up Lisa for a coffee, I’ll post todays outfit later, xo! 🙂

 

Posted in: Shopping

You might also like

BYGISELA - NEXT - PHOTO SHOOT Paulina Danielsson - Nicotex. Sponsored - Digital Queen Sponsored - FARINA - NAKD Josephine Qvist - ÖNSKAR ATT JAG KUNDE PEPPA ER  Lisa Anckarman - TWIST & TANGO SWIMWEAR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *