Everyday pieces

eyeko

etekoWatch Ice 21diamonds / Makeup from Eyeko, Kicks / Necklace Snö

Älskar min nya chockrosa klocka ifrån 21diamonds, kommer bli galet snyggt till en fin bränna. På tal om det så skiner solen och jag ska möta upp Lisa för en fika på kungsan, så vi hörs senare med dagens outfit och så, puss! 🙂

I love my new watch from 21diamonds, it will look so good to a great tan. Speaking of which the sun is shining so I’m meeting up Lisa for a coffee, I’ll post todays outfit later, xo! 🙂

 

Posted in: Shopping

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *