New beginning

6maj2

6maj

6maj3

6maj9

6maj4

6maj7

6maj8

6maj5
Jacket Sophiscat / Sunnies Rayban / Shoes Ecugo / Bracelet 21diamonds

Efter att jag och Lisa suttit och fikat var jag iväg på ett jättespännande projekt sedan stack jag och Malin och gymmade på Nordicwellness på Östermalm, grymt bra! Nu har vi precis fått i oss lite mat och tänkte sätta oss och börja plöja en ny serie, vi är lite tveksamma på vilken dock.. Girls kanske?! 🙂

After me and Lisa had a coffee I was on a nice meeting and then me and Malin went to the gym to work out (no kidding?! haha) Now we just had some food and we’re thinking about starting to watch a new serie, maybe Girls?! 🙂

 

Posted in: Outfits

You might also like

Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *