Like the deserts

DESERT2

9maj5 copy

9maj6

9maj10 copy

Dress Hedonia / Watch Michael Kors / Shoes Modekungen / Bracelet 21diamonds

Såhär var jag alltså klädd igår! Först var vi på Vernissage, sedan åt vi på café opera (oxfilé, sååå gott!) och sedan var det smygpremiär av utedansgolvet på caféet så vi hängde där, drack gott och dansade – var en riktigt grym kväll!
Idag har jag och Malin ätit frulle, solat en timma, gått upp på utsiktsplatsen vid oss så man ser ut över typ hela Stockholm, lunchat ute och haft det gött! Imorgon är det dags för ett grymt möte!

This is how I was dressed yesterday. We had dinner out and then we went out for drinks and dancing – it was a great night! Today me and Malin lay in the sun for an hour after breakfast, then we went out andhad lunch later and just been chilling. Tomorrow I’m going to a really fun event, I so look forward to it!

Posted in: Outfits
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *