Piece of me

PIECE

13maj2

13maj8

13maj10

13maj4

13majTop Bikbok / waistcoat Nevernaked / shorts Phixclothing / boots Dr Martens / bracelet FionaVincent

Asså grymmaste dagen!!! Jag är så glad, så glad, så glad så jag kan inte beskriva med ord! Efter en fika med underbara Lisa hängde jag med mina goa jobbarkompisar, fixade saker med bloggen, hämtade massa fina paket och drack Celsius. Känner mig hög på livet och solen skiner. Jag är kär i livet!

Best day! I’m so, so happy I can’t describe the feeling. After a coffee with wonderful Lisa I hang around with my work pals, worked with the blog, picked up postage at the office and drank Celsius. I feel high on life and the sun is shining.

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Ideal of Sweden summer launch Alexandra Nilsson - Efter regn kommer solsken Josephine Qvist - PERFEKT SPORTBH FÖR BIGBOOBS Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *