GT press show

PRESSgt15majjGodmorgon! Här är lite bilder ifrån pressvisningen igår. Det bjöds på supergoda smoothies, bär och nyttiga bakverk. Det var mycket printat och svartvitt som visades upp för höst&vinter 2013 och jag har redan hittat några favoriter. Men först – sommar haha! Nu kommer Lisa hit på frukost och sen ska jag iväg på möte!

Goodmorning! Here are some pics from the press show yesterday. We got smoothies, berries and candy. It was a lot of printed clothes and black/white that were shown for the autumn/winter 2013 and I’ve already found som favs. But first – summer, haha! Lisa is heading here now for breakfast and then I have a meeting scheduled!

Posted in: Shopping

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Hej där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *