Spinning planet

15maj9 copy

15maj2

15maj1

15maj

15maj4

15maj6Waistcoat Notme / Shorts Different 501 / Shoes Sarenza / Top Rook / bracelet Fionavincent

Hejhopp! Efter pressvisningen innan var jag på ett grymt möte med Pernilla. Jag blev inbokad för ett stylistjobb, vi planerade en kväll jag ska ha på Café Opera och sedan diskuterade vi ett grymt roligt samarbete med en klädkedja, sjukt kul.. Blir nog en liten afterwork ikväll, men blir max ett glas vin för mig för ska upp tidigt imorgon! Hoppas ni har en fin onsdag, kram 🙂

Heey! After the press show I was at a great meeting with Pernilla. She booked me for a stylist job, we planned a event I’m holding and then we discussed a fun collab with a clothing brand, so much fun.. The plan for tonight is an afterwork, but I wil only have one glass of wine since I’m going up early tomorrow! Hope you’re having a great wednesday, xo 🙂

Posted in: Outfits

You might also like

Sandra Lindahl - Profilbehandling på Sherry Beauty Estetik Sandra Lindahl - Blev en glasögon-orm Paulina Danielsson - Nick Cabana Sandra Lindahl - Live från Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *