If I loose myself

22maj4 copy

22maj5

22maj6

22maj8

22maj3

22maj7

22maj

22maj2Jacket Saint Tropez / Pants Sophis cat / Shoes Jeffrey Campbell / Sunnies romwe / cap H&M

Haft en bra dag med riktigt givande och bra möten! Nyss ätit en kebabtallrik och ska dra med M ut på en glass. Borde börja packa väskan snart med eftersom vi modeller ska ta tåget tidigt imorgonbitti.. Vi ska vara i sminket redan vid kl 14 och innan dess ska vi lämna sakerna på hotellet och få lunch där. Om ni bor i Karlstad så missa inte att komma och kolla på modevisningen, blir skoj!! 🙂

I have had a really great day with great meetings. Just had some food and are taking M out for an icecream now. I’m thinking of starting to pack my bag since me and the other models are leaving early tomorrow.. We are meeting the make up artists at 14 and before that we’re leaving our belongings at the hotel and having lunch there.. 🙂

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *