Fashion show

FASHIONS23maj2b

23maj3

23maj5b

23maj6

24maj

24maj3

24maj2
Efter att jag, Hanna och Sara kommit fram till hotellet gick vi och lunchade och sedan kom Melina och vi fick hår och smink fixat innan modevisningen vi gick för Fashion junkies. Fick en nästan spöklik look med svartlila-läppar, ovant men coolt ändå! Blev även lite bilder vid hotellfrukosten imorse, vi har haft två grymma dagar!

Here are some pics from the fashion show yesterday. After me, Hanna and Sara did arrive to the hotel we went out to have lunch and when Melina arrived we got our hair and make done. I got a kind of ghost look with blackpurple lips, cool anyways!  There are also some pics from the hotel breakfast this morning, we have had to amazing days, the best girls <3

Posted in: Photoshoots

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sandra Lindahl - Varit på show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *