Keep it real

27maj9grey copy

27maj2

27maj6 copy Top xxx.se / Shoes Sarenza / Sunnies Rayban / Shorts Levis / Jacket Jofama

Vilken fin dag det varit. Började dagen med ett bad i jacuzzin och supergod hotellfrukost på Varbergs kurort.. Sov i en säng där själva alarmet var skogsljud och ljus, himla mysigt! Senare fikade jag och P innan jag mötte upp fina Frida och Angelica för en promenad längs havet. Nu är jag på väg hem till Stockholm, ska börja packa så smått för på onsdag åker jag till Monaco&St Tropez, sååå taggad!

What a great day. I started the day in the jacuzzi and had a great hotel breakfast at Varbergs kurort.. We slept in a bed that the alarm was forrest sound and light, so cosy! Later me and P had a coffee before I met up with my beautiful girls Frida and Angelica for a walk by the sea. I’m on my way home now to Stockholm, I will start to pack tonight since I’m going to Monaco & St Tropez on wednesday, so excited!

Posted in: Outfits
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *