Monaco by day and night

31maj copyHär är lite bilder från Monaco hittills. Överst från en restaurang på en mysig innergård där vi åt lunch och därefter från middagen på Stars n Bars. Ni måste äta en Surf plate om ni äter där. Det är bilden med galna nachochips som ser ut som pasta, haha.. Iallafall hur god som helst, kyckling, guacamole, salsa osv! De sista bilderna är ifrån klubbarna Before och Jimmy’s här i Monaco. Nu ska vi ta bilen till St tropez där vi spenderar helgen, hörs senare <3

Here are some pics from Monaco so far. First from the restaurant we had lunch at and then from the dinner at Stars n Bars. If you go there you have to have the Surf plate. Its the pic with the crazy nachos that looks like pasta, haha.. Anyways, it was so good, chicken, guacamole, salsa etc. The last pics are from the clubs Before and Jimmy’s here in Monaco. Now were taking the car to St Tropez, where we will spend the weekend, I’ll post later <3

Posted in: Travels
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *