On the beach

monacobeachbeachie5

beachie3

beachie4Outfit / Bikini H&M / Sunnies Rayban / Bracelet Fiona

Dagens outfit fick bli bikini, det klagar jag inte på! Det är fortfarande inte så varmt och det är mycket moln, men jag njuter ändå av att vara här och allt fint runt omkring en. St Tropez är megafint och vi är ett gäng som bor i ett stort hus med pool. Poolen är uppvärmd så man får värma sig i den 🙂 Ikväll ska vi grilla och ha lite hemmafest här i huset..  🙂

Todays outfit had to be bikini, and I’m not sorry for that! The weather is still a bit cold and a lot of clouds but I’m happy anyways. St tropez is beautiful and we are staying in a big house with a pool. The pool is tempered so you can get warm in there. Tonight we are having BBQ and partying in the house 🙂

Posted in: Travels

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Sandra Lindahl - Wanties!! Elin Hagberg - Har ni sett hur heltäckningsmattan blev i garderoben?? Paulina Danielsson - Glow!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *