On the beach

monacobeachbeachie5

beachie3

beachie4Outfit / Bikini H&M / Sunnies Rayban / Bracelet Fiona

Dagens outfit fick bli bikini, det klagar jag inte på! Det är fortfarande inte så varmt och det är mycket moln, men jag njuter ändå av att vara här och allt fint runt omkring en. St Tropez är megafint och vi är ett gäng som bor i ett stort hus med pool. Poolen är uppvärmd så man får värma sig i den 🙂 Ikväll ska vi grilla och ha lite hemmafest här i huset..  🙂

Todays outfit had to be bikini, and I’m not sorry for that! The weather is still a bit cold and a lot of clouds but I’m happy anyways. St tropez is beautiful and we are staying in a big house with a pool. The pool is tempered so you can get warm in there. Tonight we are having BBQ and partying in the house 🙂

Posted in: Travels

You might also like

Ellinor Bjurström - MINA FAVORITER 53% REA Paulina Danielsson - Nick Cabana Paulina Danielsson - Dagens look + min nya hårfärg Paulina Danielsson - Haha! 2010

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *