St Tropez

NIKKIdinner

Igår tog vi bilarna till St Tropez. Vi åkte till huset och lämnade sakerna och sedan åkte vi till stranden för att äta lunch vid 2-tiden.. Lunchen övergick till drinkar och sedan åkte vi vidare till Nikki beach för ännu mer drinkar. Det är galet här nere. Jag har fått ett eget litet hus med dubbelsäng och egen toa&dusch, min utsikt är en stor pool och vi har egna kockar och städerskor. Känner mig såå bortskämd, inte direkt van vid detta! haha. Vi ska till stranden idag så hoppas på sol, annars får vi sitta under parasoll idag igen och äta hela dagen, haha.. Kan nog vänja mig vid det också ;)

We took the cars to St Tropez yesterday. We went to the house to leave our stuff and then we went to the beach club to have lunch at 2 pm. We had som drinks and then we went to a club at Nikki beach for more. It’s so crazy here. I have my own house with a big bed and big bathroom and my view is a big pool, we have our own chefs and cleaning ladies. I feel so spoiled, not really used to this, haha.. We’re going to the beach today so I hope we’re getting sun, otherwise we will have a long lunch under the umbrellas again, not that I’m complaining ;)

Posted in: Travels
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *