can’t hold us

CEL

CEL7

CEL3

CEL4

CEL5

CEL6

CEL2Jacket Chicy / Clutch Chicy / Shoes ecugo / Sunnies 80s purple

Godkväll! Var nere i Kungsan med Lisa innan och firade att vårt duktiga hockeylag tagit guld, riktigt mycket folk och grymt kul! Imorgon har jag ett stylistjobb hela dagen, ska bli riktigt skoj.. Funderar på pannkakor & Pretty little liars ikväll – imorgon kommer äntligen min roomie Malin tillbaka så vi kan ta mysiga kvällspromenader i hammarby sjöstad 🙂

Good evening! I was in Kungsträgården with Lisa before to celebrate the swedish hockey team who won last night, a lot of people and so much fun! Tomorrow I have a stylist job, excited! I’m thinking of having pancakes and watch pretty little liars tonight – tomorrow my roomie Malin is back! 🙂

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *