Monaco baby

monaco 3juniS

WALK2

WALK   Hej på er! Jag och Rebeca har strosat runt, ätit lunch och bara haft det bra. Det var molnigt men ändå varmt i luften men sedan har det öst ner regn så vi får mysa inne idag. Ska packa väskorna nu för imorgonbitti åker jag till Sverige. Ska inte hem direkt utan på lite andra äventyr först, bland annat Summerburst! Har haft det helt magiskt här och kommer lätt åka tillbaka 🙂

Hey guys! I’ve had a wonderful day, been chilling around, having lunch and just spending time with Rebeca. The weather has been cloudy but still warm but now it’s raining so we’re staying inside. I’m going to pack my bags now since I’m leaving tomorrow. I’m not going home to Stockholm yet since I have some adventures planned before, one of them is Summerburst – a big house music festival. I’ve had a wonderful time here and I’ll definetely go back again 🙂

Posted in: Travels
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *