Who the f-ck?

whothe5

whothe3

whothe4

whothe6

whothe

whothe2Top Phixclothing / Denim vest Hotheart / Leggings lovelysally / Boots Dr Martens

Efter plåtningen hos snygga fotografen Linnea Frank fortsatte jag till Molinos presskontor för Bubbleroom och sedan möte på Makeupstores presskontor. Blev ju riktig proffssminkning på dagens outfit bilder eftersom duktiga makeupartisten Emelie sminkade mej innan plåtningen. 🙂

After the photoshoot by the gorgeous photographer Linnea Frank I continued to Molinos press office for Bubbleroom and then a meeting at Make up store press office. I kept the beautiful make up that the make up artist Emelie did for todays outfit’s pics today.

Posted in: Outfits

You might also like

Sandra Lindahl - Fix i läggan (rubriken kan feltolkas, sorry) Josephine Qvist - ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST Lisa Anckarman - SÅ HÅLLER JAG MIG HÄLSOSAM Lisa Anckarman - AUTUMN HEELS Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *