Summerburst

summerbusummerburstkollageGårdagen på Summerburst var helt magisk! Vi satt i en park och åt jordgubbar och drack cider innan vi gick in och dansade i timmar! Guetta avslutade och vi var över 25.000 pers som stod och dansade i solnedgången. En sån känsla kan vara den bästa som finns. Här ovan är bilder från kvällen, träffade massa fina läsare – blir jätteglad när ni kommer fram och ger så fina komplimanger, ni som tog kort med mig får gärna maila [email protected] så jag kan lägga upp dem här 🙂 Träffade även på Andreas och massa andra vänner. Nu har vi precis ätit frulle och vi kör igång dag 2!

Yesterday at Summerburst was magical. We chilled in a park and ate strawberries and drank some drinks before we went in and danced for hours. Guetta was the main act and we were over 25.000 people dancing at the same time. One of the best feelings in the world. Above is pics from the night, I met beautiful readers – I get so happy when you tell me so nice words, and you who take pics – I’d love if you send them to [email protected] so I can post them here 🙂 Met Andreas and some other great friends. Now we just had breakfast and are ready for day 2!

Posted in: Travels
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *