Festival baby

9juniws

9juni3w

9juni5w

9juni2w

9juni7w
Denim vest Nevernaked / Shorts Wrangler / Watch Michael Kors / Bathing suite Gt / Shoes Converse

Är i Varberg nu och spendera kvällen här, vi tänkte grilla och sedan gå på Hangover 3 på bio, har älskat dem förra två filmerna så hoppas på att denna är lika bra. Jag har nog rätt dålig, grabbig humor, haha. Har inte varit hemma i Stockholm på två veckor nu så riktigt längtar hem faktiskt, är tillbaka tidigt imorgon! Som ni kanske upptäckt så har min blogg nu flyttats över till pause.se och det är detta som jag och Bingo m.m. jobbat med dem senaste månaderna, ska dra en riktig presentation inom kort men in och kolla på pause.se så länge, jag är så så så lycklig över att vara modechef på pause! (Bloglovin osv kommer flyttas över inom kort 🙂

I’m in Varberg now and I’m gonna spend the evening here. We’re thinking about having bbq and then go to see Hangover 3, I’ve loved the two earlier movies so I hope this is great too. I think I have a kind of bad, boyish sence of humour, haha. I haven’t been home in Stockholm for two weeks now so I really long to come home actually, I’ll be back tomorrow! As you may have noticed I have moved my blog now and this is what I’ve been working with the latest months, I’ll tell you more about it soon – I’m so so so happy!

Posted in: Outfits

You might also like

We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Elly Pistol. Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Paulina Danielsson - Julklappstips! Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *