Le magnifique

lemagnidope2hat urbanflavors

Hej på er! Haft riktigt givande möten idag och har precis hämtat ut massa paket på posten. Nu ska vi iväg till söderstadion och kolla på fotboll och sedan ska jag och P ut och äta ikväll, så hoppas på vinst!

Hey! I have had some great meetings today and just picked up some parcels at the post office. Now we’re heading on a soccer game and then me and P are going out for dinner, so I hope P’s team will win!

Posted in: Outfits

You might also like

Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *