Le magnifique

lemagnidope2hat urbanflavors

Hej på er! Haft riktigt givande möten idag och har precis hämtat ut massa paket på posten. Nu ska vi iväg till söderstadion och kolla på fotboll och sedan ska jag och P ut och äta ikväll, så hoppas på vinst!

Hey! I have had some great meetings today and just picked up some parcels at the post office. Now we’re heading on a soccer game and then me and P are going out for dinner, so I hope P’s team will win!

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Sandra Lindahl - Wanties!! Elin Hagberg - Har ni sett hur heltäckningsmattan blev i garderoben?? Paulina Danielsson - Glow!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *