Le magnifique

lemagnidope2hat urbanflavors

Hej på er! Haft riktigt givande möten idag och har precis hämtat ut massa paket på posten. Nu ska vi iväg till söderstadion och kolla på fotboll och sedan ska jag och P ut och äta ikväll, så hoppas på vinst!

Hey! I have had some great meetings today and just picked up some parcels at the post office. Now we’re heading on a soccer game and then me and P are going out for dinner, so I hope P’s team will win!

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Zalando @ Way out west Lisa Anckarman - YELLOW OBSESSION Sponsored - Get your Glossybox today! Keela - Mirakelkur tack. We Are One - GISELA OM ÅNGESTEN Paulina Danielsson - Soalrium som är mindre skadligt för huden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *