Summer favs

PIECES10juni2
Här är lite bilder på mina senaste favoriter. Klassiska klockan från Daniel Wellington fick jag hem idag och känner på mig att den blir en favorit i sommar. Nyx bronzing stick är jag redan helt förälskad i. I sommar är det allt jag behöver i sminkäg ihop med stark färg på läpparna och mascara. Nyx har dessutom en tävling här nu.

Here are some pics of my latest favs. I just got the classic watch from Daniel Wellington and I’m sure it will be very useful this summer. I’m already so in love with Nyx bronzing stick. This summer my make up will be that stick combined with colored lips and mascara, love summer!

Posted in: Beauty, Shopping

You might also like

Keela - Min nya pulsklocka! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Hedda Dibinger - flower power Josephine Qvist - MIAMI UPDATE We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *