Under the bridge

11junib

11juni3

11juni2Sweater La psyche / Shoes Inkkas / Sunnies Indiska / Shorts GT

Vi var en sväng på Långholmen men det kom in massor av moln så vi gick in mot stan, åt lunch på Foam och hängde lite istället – lika trevligt det. Nu ska vi duscha och byta om och sedan bär det av mot Blogkeens sommarmingel på Josefinas, ska bli väldans trevligt 🙂

We went to Långholmen beach but it got very cloudy so we walked to the city instead and had lunch at Foam. Now we’re taking a shower and then changing clothes because we are going to Blogkeens summer event at Josefinas, funny 🙂

Posted in: Outfits

You might also like

Sandra Lindahl - Profilbehandling på Sherry Beauty Estetik Sandra Lindahl - Blev en glasögon-orm Paulina Danielsson - Nick Cabana Sandra Lindahl - Live från Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *