Blurred lines

12juni6b

12juni

12juni1

12juni4

12juni5

12juni2
Crop top, Notme / Blazer, here / Shorts, here / Sunnies, here / Shoes, here

Idag på lunchen var vi iväg hela gänget (Jag, Bingo, Moe, Petter och Jossan) på ett Samsung event där det bjöds på livemusik, god buffémat, dryck och kik på massa nytt! Därefter tog jag en fika med en vän och nu ska jag hoppa in i duschen för ikväll ska vi till Clarion hotell på ett event där Hoffmaestro spelar och sedan vidare på True blood-fest, fullt upp men grymt skoj. Hoppas ni får en finfin kväll i solen 🙂

Today we went to a Samsung lunch event. We were served great food and got to see their new stuff. Then I had a coffee with a friend and now I’m taking a shower because tonight we are going to an event where Hoffmaestro is playing and then a True blood-party, so much fun. Hope you’re having a great night in the sun 🙂

Posted in: Outfits
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *