Rise above

14juni1

14juni

14juni6

14juni5

14juni2Clutch Chicy / Jacket Za-mong / Pants Chicwish / Shoes Melba

Blir en dag med full rulle igen.. Blivit plåtad idag, sedan lunch på Foam med hela gänget och nu ska vi ner till East på fördrink innan vi ska på Summerburst förmiddag och sedan Summerburst såklart. Så ska dansa till grymma DJ’s även denna helg – underbart! Hoppas solen tittar fram med 🙂

It turns out to be a hectic day today too. I have done a photoshoot, had lunch at Foam and now I’m going to East for a drink before the Summerburst pre-dinner and then Summerburst of course. So I will dance to great house music this weekend too – love it! I hope the sun shows too 🙂

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Elly Pistol. Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *