Summerburst pt.II

SUMMERBsummerburst2
Summerburst bjöd på bra fest även i Stockholm. Vi började med trerätters uppe i en inglasad lounge där man såg ut över hela scenen och festivalområdet, där även Ingrosso o Alesso o några hängde så var lite kul! Sedan drog vi nedåt in i publikhavet för att dansa och hade det skoj innan himlen öppnade sig, det störtregnade och åskade (?!). Galet, haha. Nu ska vi iväg och få i oss lite frukost här, hoppas ni har en fin dag så hörs vi sen!

Summerburst was great even in Stockholm. We started with a dinner in a lounge where you can see the whole festival area, even Ingrosso and Alesso and some people hang around there so it was fun! Then we went down to dance and had such a great time before it started to rain so heavy, it was even thunder – crazy, haha. Now we’re going out for some breakfast, hope you have a great day and to see you later!

Posted in: Uncategorized

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *