American dream

americandreamamerican10b

american6

american3

american11
Lärorik dag idag. Har haft möten, avklarat lite ärenden, tvättat med Malin, städat halva min garderob osv osv och nu ska jag iväg till gymet innan vi ska laga taccos ikväll – fått mycket gjort alltså! Om mindre än två veckor väntar en underbar resa till Grekland som sagt, kan knappt vänta – sitter och kollar på bilder och det ser så fint ut. Sen skulle jag mer än gärna göra om USA-roadtripen igen: L.A, San fransisco, Miami, Las Vegas, New York – det får bli nästa resa! Jag ska göra ett inlägg här med bilder och tips från den resan 🙂

Great day today. I have been to some meetings, done laundry with Malin, gone through half of my wardrobe and so on and now I’m hitting the gym before we’re having tacos tonight. In less then two weeks I’m going to Greece, can’t wait – I’m watching pictures and it looks so nice. I also would like to do the USA-roadtrip again: L.A, San fransico, Miami, Las Vegas, New York – that’s next on the wish list. I will do a post at the blog about when I did that trip 🙂

Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *