St Tropez II

SAINT4junib
Some pics from St Tropez, May
Godmorgon solsken! Jag har precis gjort pannkakor till frukost och ska snart iväg till kontoret för ett möte, sedan blir det fika och förbi ett presskontor. Ikväll ska vi på en stor middag på Café Opera, det blir skoj! Jag älskar verkligen Stockholm, känns som jag hittat hem (även om jag reser titt som tätt, haha).

Good morning sunshines! I’ve just made pancakes for breakfast and soon I’m going to the office for a meeting, then coffee with a friend and visiting a press office. Tonight we’re going to a big dinner at Café Opera, that will be fun! I really do love Stockholm, it feels like I’ve found my place (even though I travel a lot)

Posted in: Travels

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sandra Lindahl - Varit på show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *