Milkshake

19juni1

19juni8

19juni

19juni4

19juni3
Waist coat newlook / Watch D. Wellington / Shorts Chicwish / Top G.Tricot / Boots creative lounge

Som sagt, en dag full med äventyr! Efter frissan hade jag ett supermöte, åt på Foam och betade av en del mejl, ett om ett superroligt samarbete! Ikväll ska jag iväg på en spelning, dansa lite är aldrig fel – men blir bara cola för mig, har ofta lika kul ändå 😉 Längtar till imorgon!!!
Om ni missat det så är jag ju modechef och chefredaktör på Pause, är ni intresserade av att vara en av dem som får blogga hos oss eller skriva artiklar, maila då in din ansökan [email protected] 🙂

As I told earlier, a day filled with adventures! After visiting the hair cutter I had a great meeting, ate at Foam and answered some e-mail, one about a really fun collab! Tonight I’m going to a concert, dance a bit is always fun, I’m just having coke though, I have fun anyways 😉 I so long for tomorrow!

Posted in: Outfits
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *