Press show

MAKEUP19juni
Shit vilken dag, inte haft en lugn stund. Var på Make up stores pressvisning imorse. De presenterade höstens och vintern trender – några riktigt grymma! Var ett grymt upplägg och fick en bamsestor goodiebag som jag ska visa upp för er senare. Efter det var jag hos frisören – Janne på Kontrast, Birger Jarlsgatan 46 – fräschade till och tog fram min egen färg. lägger upp bilder sen – grymt duktig var han!

Oh, what a day, haven’t had a minute over. I was on Make up stores press show this morning. They presented the trends for the coming autumn and winter – some were so awesome! It was a great show and I got a huge goodie bag that I will show later. After that I was at the hair dresser – Janne at Kontrast, Biger Jarlsgatan 46 – freshed it up and brought back my own hair color, I’ll post pics later – he was great!

Posted in: Beauty

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *