Old town

20juni

20juni3

20juni6

20juni5
Top Chicy / Jeans Notme / Boots Frey boots, Creative lounge
Såhär har jag strosat runt idag! Jag och Lisa lunchade på en megamysig restaurang i gamla stan och då passade vi på att ta dessa bilderna i en mysig gränd. Nu ska jag köpa jordgubbar och glass tills ikväll för att senare möta upp P när han kommer, wieee!

I’ve been wandering around like this today! Me and Lisa had lunch at a super cosy restaurant in the old and we took this pics in a cute alley. Now I’m going to buy icecream and strawberries for tonight and later meet up with P when he arrives, wiiie!

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Get your Glossybox today! We Are One - En bit av Frankrike: Egoiste We Are One - BLOGGSKOLA: VART BÖRJAR MAN?  Sponsored - Bangerhead - 20% rea Hedda Dibinger - Maybelline Ambassador We Are One - FRÅN CAFÉ TILL RESTAURANG I VÄRLDSKLASS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *