Midsummer 2012

midsummer12midsommar

Wooow, midsommar och solen skiner – men regnet kommer väl en stund, eller? Haha. Känns som det inte är midsommar annars ju. Ovan är lite bilder från midsommar förra året, var en grym dag och hoppas på en lika bra dag idag! Nu blir det ut och äta frukost och fixa krans såklart – GLAD MIDSOMMAR! 😀

Wooow, midsummer (Swedish festival) and it’s sunny – but it will rain soon, right? Haha. It wouldn’t be midsummer without 10 minutes of rain. Above is some pictures from last year, it was a great day and I hope this will be too! Now we’re going out to have breakfast and then fixing my midsummer wreath ofc 😀

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Hej där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *