Bang bang

22juni9b

22juni3ba

22juni8

22juli6

 

22juni7

22juni2b

Crop top and shorts Notme / Shoes Buffalo, Sarenza / Bracelet Missoni / Watch Michael Kors

Känt mig som en riktig festivalbrud tre helger i rad nu, denna helg dock inget Summerburst haha. Istället har vi varit på Fjäderholmarna en sväng, fikat i Gamla stan och nu ska vi äta Toast skagen, så galet gott. Blir nog en bio eller så ikväll, en lugn dag, skönt för nästa vecka är mycket saker inplanerat, bland annat flyger vi till Grekland då, kärlek på det!

I’ve felt like a real festival chic three weeks in a row now, this weekend no Summerburst festival though, haha. Instead we have been to a little island here in Stockholm called Fjäderholmarna, had a coffee in Old town and now we’re having Toast skagen, so crazy good. Tonight we’re going to the cinema I guess, a chill day, nice since next week will be very hectic and then we’re taking the plane to Greece, big love!

Posted in: Outfits

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *