Queen of my castle

24juni6 copy

24juni2

24juni copy

24juni3Top Chicwish / Sunnies Indiska / Bracelet  Lovegeorgia / Jacket Mayuki

Vilken produktiv dag! Var uppe med tuppen och sedan dess har jag hållt på förfullt. Ett spännande möte om ett designer samarbete, specat upp en planering, svarat på mail och gjort lite ärenden. Wow! Nu är jag värd en luuugn kväll tycker jag, haha 😉

What a productive day! I was up really early and since that I’ve been working without a break. I had an exciting meeting about design collab, made a time plan, answered e-mails and some other stuff. Wow! Now I’m ready for a night in the sofa, I think I’m worth it, haha 😉

Posted in: Outfits

You might also like

Josephine Qvist - HOME UPDATE Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Forma Vita! Sandra Lindahl - Helgen med VG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *