Queen of my castle

24juni6 copy

24juni2

24juni copy

24juni3Top Chicwish / Sunnies Indiska / Bracelet  Lovegeorgia / Jacket Mayuki

Vilken produktiv dag! Var uppe med tuppen och sedan dess har jag hållt på förfullt. Ett spännande möte om ett designer samarbete, specat upp en planering, svarat på mail och gjort lite ärenden. Wow! Nu är jag värd en luuugn kväll tycker jag, haha 😉

What a productive day! I was up really early and since that I’ve been working without a break. I had an exciting meeting about design collab, made a time plan, answered e-mails and some other stuff. Wow! Now I’m ready for a night in the sofa, I think I’m worth it, haha 😉

Posted in: Outfits

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! Keela - Min nya pulsklocka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *