Rockstar

25juni1 copy

25juni6

25juni3

25juni5

25juni2

25juni4

Cap Rihanna, River Island / Headphones David Guetta, Bose / Vest Hotheart / Shorts Replay / Shoes Modekungen / Bracelets H&M

Idag började jag dagen med att springa en mil, sprang runt sjön vid Eriksberg i morgonsolen och sedan åt jag en rejäl frukost med proteingröt och en stor jordgubbssmoothie – det är fasen livet det, haha! Sen har jag styrt upp med lite event och middagar jag ska hålla i snart, så skoj – mer om det kommer 🙂

Today I started the day with a morning run, 10 kilometres around a lake to the morning sun and then I had a big breakfast of protein oats and a big strawberry smoothie – that’s life for sure, haha! Since then I have been managing some events and dinners I’m hosting soon, so much fan – I’ll tell you more later!

Posted in: Outfits
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *