Saint Tropez

sainttropez5juni
Pics from Saint Tropez, June 2013

Vissa resor vill man göra om igen, och igen. Resan till Monaco och St Tropez tidigare denna sommaren var underbar men topp-1 på mina resor är fortfarande USA-resan. Runt hela USA med bil i solsken, ni fattar. Och vi planerar att göra om den – lycka! Nu ska jag iväg på ett samarbetsmöte.

Some trips you want to do over and over again. The trip to Monaco and St Tropez earlier this summer was amazing but top-1 of my trips is still the US-trip. Around in the U.S with a car in sunshine, you get it. And we plan to do it again – happiness! Now I’m off to a collab meeting.

Posted in: Travels

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Hej där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *