California soul

27juni6 copy 27juni5 27juni3 27juni4 27juni
Dress Simplicity of New York

Huuur underbar är denna klänningen? Och miljön? Magisk alltså. Idag har jag varit på en underbar ansiktsbehandling av AnnaFia på BeautyCos och nu har jag precis ätit spaghetti & köttfärssås med massor av mjölk till (såklart!), konstigt att något så enkelt kan vara så gott! Ska in på ett möte nu och sedan hämta lite paket och fika med Lisa. Måste packa det sista med, för imorgon går planet! 🙂

How wonderful is this dress? And the surroundings? Magical. Today I’ve been on a wonderful facial treatment and now I just had spaghetti & meatsauce with a lot of milk (ofc!). Now I’m going to a meeting and then picking up some parcels and having coffee with Lisa. I have to pack the last things because tomorrow the plane takes off! 🙂

Posted in: Outfits
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *