Don’t wake me up

27juni

Alltså magi. Att ha en egen liten ö i skärgården, egen brygga och egen båt – hur magiskt vore inte det? Bingo & Katrins ställe är sådär idylliskt man bara kan fantisera om. Har också smakat världens godaste müsli, fullproppad med massa nötter och frön, den hittar ni här. Kommer bli en ny frukostfavorit vill jag lova! Nu ska jag iväg på ansiktsbehandling 🙂

Magical. To own an island with a beach house and a boat – how magical would that be? Bingo & Katrin’s place is so wonderful you can only imagine. I also got the best müsli ever, with a lot of nuts and seeds. It will be a new breakfast fav! Now I’m going to a facial. 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - #tbt - Australien och Nya Zeeland Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Ellinor Bjurström - En hörna är klar Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *