Don’t wake me up

27juni

Alltså magi. Att ha en egen liten ö i skärgården, egen brygga och egen båt – hur magiskt vore inte det? Bingo & Katrins ställe är sådär idylliskt man bara kan fantisera om. Har också smakat världens godaste müsli, fullproppad med massa nötter och frön, den hittar ni här. Kommer bli en ny frukostfavorit vill jag lova! Nu ska jag iväg på ansiktsbehandling 🙂

Magical. To own an island with a beach house and a boat – how magical would that be? Bingo & Katrin’s place is so wonderful you can only imagine. I also got the best müsli ever, with a lot of nuts and seeds. It will be a new breakfast fav! Now I’m going to a facial. 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Hej där! Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *