Summer days

summerdays
Lite random bilder ifrån dem senaste dagarna. Ska och möta upp P på stationen nu, tänkte ta med honom på en fika direkt och sedan ska jag ha lite möte med Bingo. Senare idag åker jag och P ut till Arlanda för att ta planet till Rhodos, vi ska bo på ett megafint spahotell med privat strand, åh vad jag längtar!

Some random pics from the latest days. I’m going to met up with P at the train station now. I’m planning to take him on a coffee right away before I have a meeting. Later today we’re going to Arlanda to catch the plane to Rhodes, we’re staying at a crazy beautiful hotel with a private beach, oh want to be there now!

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Hej där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *