Summer garden

3juni5 copy 3juni6 3JUNI 3juni2
Dress Hedonia / Shoes Steve Madden, Sarenza / Belt Moschino / Watch Michael Kors

Vi har hängt vid poolen idag, här finns små söta områden med växter och trädgårdar, broar och pooler lite överallt, jättemysigt! Nu ska vi in till Old town inne i centrum, äta middag och lite drinkar! Puss

we have been hanging out by the pool today. Here’s a lot of small gardens with flowers, a lot of bridges and pool, so beautiful. Now we are going to Rhodes old town to have dinner and some drinks! Xo

Posted in: Outfits, Travels

You might also like

Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *