Elysium

ELYSRhodos1juli

Godmorgon! Här är lite bilder ifrån vårat fina hotell här i Rhodos. Elysium spa luxury hotel heter det och ligger i Kalithea/Faleraki. Det finns massa pooler, spa, privat strand, gym och mega god frukostbuffé som vi ska till nu, hörs senare 🙂

Good morning! Here are some pics of our beautiful hotel here in Rhodes. It’s called Elysium spa luxury hotel and is located in Kalithea/Faleraki. There are a lot of pools, spa, private beach, fitness center and an awesome breakfast buffe which we are heading to now, I’ll update later!

Posted in: Travels

You might also like

Lisa Anckarman - BERG-OCH-DALBANAN Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Josephine Qvist - NI ÄR VÄL BÄST We Are One - FREDRIKA TIPSAR OM MODE Sandra Lindahl - HELGEN <3 Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *