Rhodes city

RHODESTOWNrhodos2juli

Pics from Rhodos town/old city

Försöker förmedla hur underbart här är. Vi strosade runt i stan, längs hamnen, åt majskolvar i gamla stan och klättrade i ruinerna.. Sen åt vi en trerätters bestående av grekisk sallad, en sjukt varm rykande (!!) sizzling kyckling med bakpotatis och tzatsiki och sedan glass på det och livemusik till, underbart!

Trying to show the beauty of the city, along the harbour, ate corn in old town, walked among the ruins and then had a three dinner course at a restaurant, Greek salad, chicken with tzatsiki and baked potatoes and ice cream, perfect!

Posted in: Travels

You might also like

Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Alexandra Nilsson - Ute på äventyr med Lapoint Alexandra Nilsson - Otursfågeln Alexandra Nilsson - Cute dresses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *